Fisk - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Martin & Servera logga

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi möter våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service.

Meal Makers logga

Meal Makers är verktyget som gör skillnad på riktigt, den nya vägen till marknaden om du så vill! Varför krångla till det? Med hållbarhet och miljö i fokus erbjuder Meal Makers producerande och importerande företag att på ett supereffektivt sätt avsätta partier av livsmedel, dryck och utrustning, som på grund av korta datum eller andra avvikelser från specifikation inte kan säljas via befintliga kanaler. Vi är samarbetspartnern, inte pekpinnen, och tillsammans kan vi göra skillnad!

Atria logga

Våra produkter finns i de flesta professionella kök i Sverige; både i privata och offentliga restauranger. Atria har femton anläggningar och kontor runt om i både Sverige och Danmark – med över 1100 medarbetare.    Atria ingår i den finska börsnoterade koncernen Atria Abp som också finns i Ryssland och Estland. Koncernen i sin helhet […]

nedladdning

Handla direkt från producent. Nästan. När andra går framåt går vi bakåt. Vi har tagit grossist-verksamheten tillbaka dit den var för 15 år sedan – en distributör åt producenter. Vi levererar matvaror till storkök. Punkt. (Jo, just det – allt sker med super-effektiv e-handel.)
Är du en kock, kökschef, inköpsansvarig, caféägare eller barchef? Då vet du förmodligen vad du behöver och när du behöver det. Vi ser till att du får det snabbt och till ett rimligt pris.

feldts_03

Idag är Feldt’s en av de ledande fisk- och skaldjursleverantörerna i Sverige. Sortimentet omfattar opanerade, panerade och förstekta produkter från havet. Vi kan dessutom presentera marknadens kanske största sortiment av lakeprodukter samt ett stort sortiment av rökta och gravade produkter från vårt eget rökeri. Naturligtvis finns även skaldjursröror och sallader i sortimentet. Kort sagt har vi allt från havet… och lite till.

Listing

Snabbgross, som ingår i Axfoodkoncernen, är en av Sveriges ledande restauranggrossister med en kundbas inom restaurang, snabbmat och café. I butiker och e-handel erbjuds personlig service, tillgänglighet och kvalitet. Prisvärt sortiment för företagskunden.

Findus logga

Vi gör livet bättre med god och bra mat. Findus Sverige är marknadsledande inom frysta grönsaker, fisk och lagade rätter i Sverige. I mitten på 40-talet skapade Findus inte bara mathistoria utan även språkhistoria i och med introduktionen av benämningen “djupfryst” i Sverige.

Siljanslax logga

Siljanslax är ett genuint dalaföretag med verksamhet i Leksand vid sjön Siljan. Vår verksamhet går ut på att förädla lax. Från färsk fisk till en serveringsfärdig produkt hos slutkund utan vidare tillagning. Vi flyttade till våra nuvarande lokaler 1991 och har i olika omgångar byggt och gjort om för att kunna motsvara den ökade efterfrågan. […]

Menigo logga

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till din verksamhet. Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök. Våra säljare, produktspecialister och köksmästare hjälper dig med det mesta för att din kundupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt.

Listing

Johan i Hallen & Bergfalk är specialisten som erbjuder ett omsorgsfullt urval av kött, fisk och skaldjur till restauranger och butiker. Varje dag skär vi fisk och detaljstyckar och förädlar kött efter våra kunders behov.

Listing

Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 16 lokala lager och ett nära samarbete med Keges på Gotland.

Dafgårds logga

Det som började redan 1937 hemma hos Gunnar Dafgård är idag ett modernt storföretag med kunder över hela världen och ett gediget matkunnande. Dafgårds är ett familjeföretag i tredje generationen, som så småning om ska lämnas över till nästkommande led. Därför känns det naturligt och rätt att ta ansvar för miljön i allt vi gör. Ända från starten har hållbarhet varit en självklar del av vårt sätt att arbeta.

Klädesholmen logga

Med vårt storkökssortiment vänder vi oss till kvalitetsmedvetna storkök och välrenommerade restauranger likaväl som till fiskdelikatessbutiker. Försäljningen sker via många olika fiskgrossister både i och utanför Sverige.
Vi är faktiskt en av de största leverantörerna av sillfiléer och inläggningar till många duktiga kockar och medvetna fiskdiskar runt om i landet. De som möter slutkunden ansikte mot ansikte vill bara erbjuda det bästa.

Listing

VI ÄLSKAR MAT Gourmet Food är en livsmedelsimportör och restauranggrossist. Vi förser Sverige med mat från hela världen. Det som kännetecknar oss är en bred kunskap och ett stort engagemang i ett ungt företag som brinner för mat. Vi finns nära marknaden och kan känna av nya influenser och trender inom restaurangbranschen.