Glas - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
tingstad logga

Tingstad är ett starkt familjeföretag med rötterna i Göteborg. Företaget grundades 1959 och våra kunder finns i alla typer av branscher – restaurangbranschen, fackhandeln och dagligvaruhandeln. Vår vision är att skapa en enklare vardag för alla som driver en verksamhet. Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av prisvärda, kvalitativa produkter och lösningar som förenklar arbetsdagen […]

AllOffice logga

Vår historia går tillbaka ända till 1978 när Kontorsvaruhuset startade i Östersund. Idag ingår Kontorsvaruhuset i AllOffice tillsammans med ytterligare ca 50 förvärv. Vi är idag den största privatägda aktören inom branschen. Många av våra medarbetare har varit i branschen i flera decennier och vi har stor kunskap och en gedigen erfarenhet i bagaget. Vår drivkraft […]

Listing

The Wine Hub erbjuder Sveriges bredaste och mest inspirerande vinutbildningar vid Östermalmstorg i centrala Stockholm. Här finns en mängd olika vinkurser för alla som gillar vin oavsett om du är nybörjare eller mer bevandrad inom vinvärlden.

Listing

Från snacks till spis och servis! Spis & Servis, tidigare Snacksbolaget, grundades 1994 av två eldsjälar med lång erfarenhet inom restaurangbranschen.

Listing

År 2021 blev vi en del av KPA Group från Danmark. Vi har 13 000 kvm med storköksutrustning till ett värde av 50 miljoner svenska kronor. Vi har direktbilar som kör mellan Sverige och Danmark varje vecka.

Listing

Vi har ett stort urval av restaurangutrustning anpassad för restaurang, caféer och storkök. Samtliga produkter är designade, producerade och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet.

Hippie de Luxe logga

Hippie de Luxe är distributör för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning. De produkter vi representerar håller en hög kvalitet och hjälper användarna att lyckas ännu bättre i köket.

HNA Storköksservice logga

HNA bedriver verksamhet inom professionell kyl- och storköksutrustning. Vi erbjuder en helhet; projektering, försäljning, installationer samt service och reparationer, såsom diskmaskiner, storköksugnar, kokgrytor, kylar och frysrum mm. Verksamheten bedrivs främst i södra Sverige med kontor, försäljning, lager och serviceverkstad i Höganäs, Staffanstorp och Halmstad.

Patina logga

Patina AB är ett familjeföretag som startades 2002 i Stockholm av Håkan & Eva Israelsson och Michael Kagstedt. Inledningsvis såldes kantiner och kokkärl via några få återförsäljare runt om landet. Därefter har en kontinuerlig förändring av sortiment och kunder skett. Nu är vi en komplett leverantör med ett brett sortiment av kvalitets produkter till restaurang […]

Restauranghuset.se logga

Restauranghuset.se samarbetar med de största och bästa distributörerna och tillverkarna av restaurangutrustning i Sverige och Europa. Vi har det mesta till restaurangköket, oavsett om det är ett storkök, ett mindre cafe- eller cateringkök. Produkterna är av hög kvalitet och till rätt priser. Köksutrustning, tillagning, buffé, kantiner, glas, porslin, bestick, kockknivar, restaurangmaskiner, kaffemaskiner, espressomaskiner och mycket […]

Listing

Barkonsult importerar, tillverkar och marknadsför professionella barprodukter och drinkredskap från USA, Europa och Asien. Vi har varit igång i mer än 30 år och idag finner du oss i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Madrid.

Listing

Restaurang & Kökskompaniet är ett familjeföretag som har sålt produkter till hotell, restaurang och storkök på nätet sedan 2012 och är återförsäljare av restaurangutrustning av hög kvalitet från företag i Sverige och övriga Europa.

Listing

Smörgåsbord är lika mycket en vän i nöden som ett företag med de rätta verktygen. Vi finns i en tid då de stora leverantörerna hellre säljer matvaror än utrustning (därför vet du ofta själv mer om det tekniska på krogen än den som har som jobb att utrusta den).

Listing

Sedan 2008 har Restauranggrossisten utvecklats till en position som ledande leverantör av utrustning och inredning till gastronomibranschen i Sverige.

Listing

Gastrobutiken.se är en e-handel som säljer restaurangutrustning, storköksutrustning, restaurangmaskiner och restaurangmöbler på nätet sedan 2013. Vi har ett stort sortiment för restauranger och storkök till låga priser, snabba leveranser och god service.

Listing

Vi är en leverantör av restaurang och storköksutrustning. Vi arbetar obundet och kan därmed alltid erbjuda rätt produkter av hög kvalitet från de bästa tillverkarna på respektive område.

LUSINI logga

LUSINI är både nytt och bekant. 2021 bestämde vi oss för att slå samman våra välkända varumärken VEGA, JOBELINE, PULSIVA och ERWIN M. så att du som kund alltid ska kunna hitta den utrustningen du behöver — vare sig du serverar hamburgare ur ett hål i väggen eller driver ett högklassigt hotell. Det är nu […]

Sundqvist logga

Sundqvist förser Sverige med några av marknadens främsta varumärken inom köksredskap. Våra produkter kan du köpa i vår webshop eller hos någon av våra återförsäljare. Återförsäljare för våra varumärken finner du inom detaljhandeln och genom restauranggrossister. Sundqvists historia började redan 1963 och under åren har vi utvecklats till en självklar samarbetspartner när det kommer till […]