Grytor - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Listing

År 2021 blev vi en del av KPA Group från Danmark. Vi har 13 000 kvm med storköksutrustning till ett värde av 50 miljoner svenska kronor. Vi har direktbilar som kör mellan Sverige och Danmark varje vecka.

Listing

Från snacks till spis och servis! Spis & Servis, tidigare Snacksbolaget, grundades 1994 av två eldsjälar med lång erfarenhet inom restaurangbranschen.

Listing

Vi har ett stort urval av restaurangutrustning anpassad för restaurang, caféer och storkök. Samtliga produkter är designade, producerade och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet.

Listing

Smörgåsbord är lika mycket en vän i nöden som ett företag med de rätta verktygen. Vi finns i en tid då de stora leverantörerna hellre säljer matvaror än utrustning (därför vet du ofta själv mer om det tekniska på krogen än den som har som jobb att utrusta den).

Listing

Restaurang & Kökskompaniet är ett familjeföretag som har sålt produkter till hotell, restaurang och storkök på nätet sedan 2012 och är återförsäljare av restaurangutrustning av hög kvalitet från företag i Sverige och övriga Europa.