Inventering - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Sculpture Hospitality logga

Vår uppgift är att värna om din lönsamhet. Att du får total kontroll över ditt lager, minskar förekomsten av svinn, effektiviserar era processer och därmed ökar verksamhetens intäkter.   Hur? Profit Management har ensamrätt i Norden på några av marknadens ledande system för lagerkontroll. Inventeringsverktyg som räknas som världsledande inom lönsamhetsutveckling i serveringsbranschen. Som er […]

Listing

Ancon startade som ett teknikföretag 1984 i Lysekil, på den Svenska västkusten. Först 1998 påbörjade vi vår första mjukvara för restaurangbranschen.

Listing

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen med våra egenutvecklade produkter TruePOS kassasystem, TruePAY kortterminaler och TrueAPP onlinebeställningar

qvanti-freshx-stående-mörk

Med gedigen branschkunskap hjälper vi våra uppdragsgivare att utveckla sina hotell-, restaurang- och konferensanläggningar till dess fulla potential med driftsekonomi och inköpsbeteende i fokus utan att behöva tumma på känsla och koncept. Vi erbjuder flertalet tjänster från inköpsportal till kalkylering och analys av olika fält inom restaurangbranschen.

Listing

Trivec är en leverantör av kassasystem och dryckessystem till den europeiska marknaden för restauranger, barer, nattklubbar och hotell.