Ismaskin - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Affärs- & Butiksmaskiner logga

ABM är ett familjeföretag som nu drivs i tredje generation. Med vår långa erfarenhet inom butik, bageri, restaurang och storkök anser vi oss vara ett av de främsta agenturföretagen på den svenska marknaden. Vårt mål är att ha ett brett produktsortiment som håller den absolut högsta kvalitén med snabba leveranser till priser som står sig […]

Storkökstillverkarna logga

Storkökstillverkarna har som affärsidé att tillhandahålla marknadens bästa produkter för industriell och professionell matlagning och att erbjuda hela flödet från projektering till handhavandeutbildning och serviceavtal. Vi ska vägleda Kunden genom hela processen, allt för att ge maximal kundnytta.

Listing

Restaurang Maskins Poolen / Tripad AB är ett aktivt företag med 40 års erfarenhet inom försäljning av storköksutrustning. Vi jobbar både med nya och begagnade produkter i hela Sverige.

Listing

Gastrobutiken.se är en e-handel som säljer restaurangutrustning, storköksutrustning, restaurangmaskiner och restaurangmöbler på nätet sedan 2013. Vi har ett stort sortiment för restauranger och storkök till låga priser, snabba leveranser och god service.

Expondo logga

Våra kunder kommer alltid först. Det är därför vi regelbundet sätter standarder inom B2B när det gäller kundservice, garantianspråk och eftermarknadssupport. Vi vill vara säkra på att varje kund som köper en produkt från expondo får det optimala stödet. Vi vet att våra kunders verksamhet beror på våra produkter – och vi lever upp till det ansvaret.

Listing

Multeral Group säljer och underhåller professionell köksutrustning och kaffemaskiner. Vår kundbas karaktäriseras av snabbservicekedjor och andra välkända kedjor inom restaurang- och servicehandeln.

Bureca proffsen-logo@4x-2

Utrustning för butik, restaurang & café – Upplev den totala tryggheten Bureca grundades 1999 och är idag ett starkt växande familjeföretag. Hos oss får du en långsiktig trygghet med ansvar och service även efter försäljning och garanti. Vi har långvariga och trygga relationer med våra leverantörer och kunder. Vi är en erfaren aktör med kvalitativa […]