Kaffe - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Nespresso logga

2005 lanserade vi Nespresso Professional i Sverige. Ända sedan dess har vi arbetat passionerat för att utveckla kaffekulturen och kaffeupplevelsen för både kontor och HoReCa.
Som bekant består livet av många små ögonblick efter varandra. Vi vill vara säkra på att varje gång du njuter av en kaffe kan du göra det på det allra bästa, mest välsmakande och hållbara sättet. Det är därför Nespresso erbjuder ett kaffe för varje humör, stund och tillfälle.

Coffee Pro logga

Vi har sedan 23 år tillbaka utvecklat kaffesystem anpassade för att klara alla behov och situationer inom professionell servering av kaffe. Sedan 2021 är vi en del av Hermelingruppen, vilket har gett oss ett större servicenätverk samt ett bredare utbud av maskiner och tillbehör.

Lavazza logga

När du väljer Lavazza till din restaurang, ska du känna trygghet i vår expertis och erfarenhet som våra fyra generationer för med sig.    Lavazza levererar inte bara förstklassiga produkter till restauranger och caféer – från de klassiska blandningarna till våra exklusiva single origins: levererar vi även service och heltäckande utbildning till alla de baristorna […]

Löfbergs logga

Vi letar ständigt efter nästa kaffe. Nästa sätt att dricka det, nästa sätt att odla det. För dagens generation kaffeälskare och för nästa generation. Där det finns en spännande kaffekultur, där hittar vi vår inspiration. Vi ger dig det hetaste kaffet för dagen och det bästa för morgondagen.

Den goda smaken har vi jobbat med ända sedan 1906 då min farfars far Anders och hans bröder John och Josef grundade Löfbergs. I början såldes vårt goda kaffe över disk i vårt närområde. Idag kan du njuta av det både hemma och på kaféer och restauranger i hela Sverige – och i många andra länder. Det tror jag att min farfars far hade varit riktigt stolt över.

AllOffice logga

Vår historia går tillbaka ända till 1978 när Kontorsvaruhuset startade i Östersund. Idag ingår Kontorsvaruhuset i AllOffice tillsammans med ytterligare ca 50 förvärv. Vi är idag den största privatägda aktören inom branschen. Många av våra medarbetare har varit i branschen i flera decennier och vi har stor kunskap och en gedigen erfarenhet i bagaget. Vår drivkraft […]

Bergstrands Kafferosteri logga

I egenskap av Sveriges äldsta kafferosteri är vi mycket glada över att ha fått möjligheten att i framtiden kunna påverka Era och Era gästers kaffeupplevelser. Sedan 1891 har vårt fokus legat på att servera gott kaffe. Det tycker vi man gör genom att ta ansvar hela vägen från böna till kopp.   Med kaffe i […]

nedladdning

Handla direkt från producent. Nästan. När andra går framåt går vi bakåt. Vi har tagit grossist-verksamheten tillbaka dit den var för 15 år sedan – en distributör åt producenter. Vi levererar matvaror till storkök. Punkt. (Jo, just det – allt sker med super-effektiv e-handel.)
Är du en kock, kökschef, inköpsansvarig, caféägare eller barchef? Då vet du förmodligen vad du behöver och när du behöver det. Vi ser till att du får det snabbt och till ett rimligt pris.

Dryckeskompaniet logga

Dryckeskompaniet har personlig service och hög kompetens inom dryck och konfektyr. Det är något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och vi utvecklar oss och utökar vårt sortiment i takt med att vi växer med våra kunder.
Vår ambition är att ständigt kunna förbättra vår service, utöka vårt sortiment med fokus på dig som kund. Varje månad har vi nya produkter att erbjuda. Kampanjer och erbjudanden skickar vi direkt till dig som kund. Vi har även personlig service för våra kunder så att vi kan tillsammans kunna utveckla deras verksamhet.

JDE Professional logga

På kaféer och restauranger måste kaffeupplevelsen vara i en klass för sig och på kaffemenyn ska det finnas mycket att välja på. Sortiment, smak och servering måste leva upp till dina gästers förväntningar, oavsett om man bara fikar eller vill avsluta en god middag med en kopp kaffe.

För att se till att dina gäster får en bra upplevelse är det viktigt att investera i en bra kaffe- eller espressomaskin på restaurangen – och hos våra kaffeexperter är du i goda händer. De hjälper dig att välja rätt lösning beroende på antalet gäster och dina önskemål om kapacitet, sortiment, funktioner, design och mycket mer.

Scanomat logga

Redan 1981 konstruerade VD för Scanomat Kim Vibe-Petersen världens första helautomatiska cappuccinomaskin. Sedan dess har Scanomat varit känt för sina innovativa lösningar av hög kvalitet. Idag förändrar vår flaggskeppsprodukt – den revolutionerande TopBrewer – kaffeupplevelsen och tar oss med på en resa runt om i världen.    Scanomat har återuppfattat den traditionella kaffemaskinen med bönor […]

Baristashopen logga

Färskrostat kaffe är så mycket godare! Baristashopen är en oberoende leverantör av färskrostade datummärkta kaffebönor* Vi vill ge alla en bättre och färskare kaffeupplevelse, så därför har vi valt att specialisera oss på att leverera färskrostade specialkaffe bönor (obs! aldrig ompackade eftersom det förkortar hållbarheten och färskheten avsevärt). 

Kahls kaffe logga

Kahls Kaffe AB är ett familjeföretag i Göteborg med anor sedan 1911. Med fokus på kunden, är vår vision att bli Sveriges bästa leverantör av kaffe och te. Med kvalité, kunskap och engangemang från alla medarbetare kommer vi att utveckla våra kunder bättre.

Vi vill skapa produkter som passar våra kunder och konsumenter. I mitten av 1960-talet hörde många kunder av sig till vår dåvarande VD Gunnar Nilsson och toppsäljare Oswald Mattson med ett önskemål om att få kaffet packat i förpackningar om 125 gram. På den tiden packades kaffet för hand i papperspåsar. Med ökad efterfråga tillkom önskan att packa påsarna med maskin och 1968 gjorde Kahls slag i saken och investerade i en maskin. Dessa portionspåsar är fortfarande en av våra mest sålda produkter.

Och än idag finns Gunnars inställning kvar i företaget – med hjälp av våra kunder, vi vill anpassa och förbättra vår utrustning och sortiment efter konsumentens krav.

GastronomiLeverantören logga

GastronomiLeverantören är en av Sveriges ledande grossister av delikatessprodukter till specialbutiker och food service. Under våra 28 år i branschen har vi tack vare vår erfarenhet och kunskap byggt upp ett brett och ständigt ökande sortiment av unika premiumprodukter av hög kvalitet. Gärna ekologiskt men framför allt utan tillsatser.   Vår styrka är ett heltäckande […]

Ostindia rosteriet logga

Dagens Ostindia Rosteriet AB satsar enbart på företagskunder kaféer, hotell och restauranger, som de erbjuder hela paketet med kaffe, maskiner och service. De finns framför allt i Storstockholms närområde, vilket gör det möjligt för Ostindia att hålla korta ledtider och just uppfylla företagets signum: nyrostat kaffe.

Monteriva logga

Monteriva startades 1994 med målsättning att föra ut den italienska kaffetraditionen. Vi har varit en del i den fantastiska utvecklingen av café- och kaffekulturen. Från en slät kopp kaffe då till en kaffemeny som snart täcker hela väggen. För oss står kaffeupplevelsen i centrum, att ni och era kunder får njuta av perfekt espresso.

Johan & Nyström logga

Johan & Nyström grundades 2004 med visionen om en bättre kaffevärld. Vi ville förändra kaffebranschen i stort och smått. Vi såg att allt kaffe som såldes i Sverige var av låg kvalitet, att bönderna fick dåligt betalt och att kaffet smakade dåligt. Det har varit en lång resa sedan dess, och om vi tittar i […]

Gåshaga Kafferosteri logga

Vi erbjuder kaffelösningar som passar alla, från det lilla cafét till den stora hotellkedjan. Med hundratals maskiner och kaffelösningar på marknaden så har vi passande lösningar för de flesta. Vi vet knepen för att ni ska maximera er kaffeförsäljning och/eller värdet på ert kaffeerbjudande.

När vi började med kaffe märkte vi tidigt att det var något som inte stämde, kvalitén på kaffet var ojämnt och där och då så bestämde vi oss för att starta vårt eget rosteri, Gåshaga Kafferosteri. Rosteriet under ledning av vår rostmästare Kaveh Azizian, tidigare svensk- och nordisk baristamästare, har möjliggjort ett kaffe av en helt annan nivå.

Arvid Nordquist logga

Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter. I vårt sortiment finns livsmedel, vårt egenrostade kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non food-produkter. Vi är idag 286 medarbetare i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna – samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan. Produkter med så liten miljöpåverkan som möjligt är nutida kvalitet.