Kläder - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Bragard Nordic logga

Med sin kontroll över tillverknings- och produktionskedjan skapar Bragard kollektioner som är moderna och stilrena. Teamens expertis åtföljs av tydliga värderingar: skapelser och kollektioner utvecklas i våra ateljéer i Epinal av expertteam, råvarorna kommer i första hand från lokala distributionskanaler och en stor del av kollektionen använder tyg som bär etiketten France Terre Textile.

HTL-Service logga

HTL-service erbjuder en fullständigt kundpassad textilservice för institutioner som hotell, restaurang, spa anläggningar, sjukhus och vårdhem. Vi har flera års erfarenhet inom branschen och har kompetensen för att motsvara er kvalitetskrav. Våra rötter i familjen har under flera generationer arbetat inom textilbranschen och med stolthet för vi vidare denna tradition.    Vårt fokus ligger på […]

Segers Fabriker logga

Att bära ett plagg från Segers gör en inte automatiskt till en mästare på jobbet. Men faktum är att många mästare jobbar i våra kläder. Sveriges mest talangfulla och prisbelönta kockar är några exempel. Men Segers kläder stannar inte bara i köket. Våra plagg används också av hovmästaren, servitrisen, bartendern, hotellreceptionisten och hos personalen inom […]

Listing

Vi är ett familjeföretag i läderbranschen som startades av Morgan Gustafsson (1915-2009) 1967 efter att han i många år hade jobbat på Ljungbergs Läderfabrik i Borås. Vi är nu tredje generationen och detta har gjort att vi har en gedigen kunskap och ett stort kontaktnät till de bästa garverierna i Europa.

Listing

Vi har ett stort urval av restaurangutrustning anpassat för restaurang, caféer, och storkök, produkter som är designade, producerade och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet.

Listing

Från snacks till spis och servis! Spis & Servis, tidigare Snacksbolaget, grundades 1994 av två eldsjälar med lång erfarenhet inom restaurangbranschen.