Köksmaskiner - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Söders gourmet logga

Tanken med Söders gourmet är att ta in det nyaste och roligaste för alla som vill laga god och spännande mat. Vi vill göra detta på ett personligt sätt och därför testar vi större delen av våra produkter innan vi bestämmer oss för att ta in dem i vårt sortiment. De ska fungera, de ska hålla […]

Bureca proffsen-logo@4x-2

Utrustning för butik, restaurang & café – Upplev den totala tryggheten Bureca grundades 1999 och är idag ett starkt växande familjeföretag. Hos oss får du en långsiktig trygghet med ansvar och service även efter försäljning och garanti. Vi har långvariga och trygga relationer med våra leverantörer och kunder. Vi är en erfaren aktör med kvalitativa […]

Rancold logga

Rancold grundades 1990 och har haft en stark tillväxt genom åren. Vi erbjuder helhetslösningar för hotell, café, restaurang och storkök. Sedan starten har företaget utmärkt sig genom att vara framåtsträvande inom försäljning, teknik, service och produktion.

Rancold AB har 23 anställda och erbjuder förutom köksmaskiner och utrustning från flera välkända varumärken även konceptframtagning och inredningslösningar. Vi har genomfört många lyckade projekt genom åren och arbetar ständigt för att utvecklas ytterligare.

För högsta effektivitet har vi samlat allt under ett och samma tak och i våra lokaler på Ringön, i centrala Göteborg finns även vårt showroom där du kan se hela vår utställning av köksmaskiner och restaurangutrustning. Vi erbjuder helhetskoncept till fördelaktiga paketpriser med snabba leveranser och ett stort urval av produkter och leverantörer!

AllOffice logga

Vår historia går tillbaka ända till 1978 när Kontorsvaruhuset startade i Östersund. Idag ingår Kontorsvaruhuset i AllOffice tillsammans med ytterligare ca 50 förvärv. Vi är idag den största privatägda aktören inom branschen. Många av våra medarbetare har varit i branschen i flera decennier och vi har stor kunskap och en gedigen erfarenhet i bagaget. Vår drivkraft […]

Vega logga

Från a för avspärrningsrep till ö för ölglas – vi har byggstenarna du behöver för att inspirera dina gäster! Tillsammans kan vi skapa en atmosfär som är oförglömlig. VEGA förser dig med allt som en professionellt utrustad hotell- eller restaurangverksamhet behöver. Vi har allt för det dukade bordet, baren, köket och hotellrummet – naturligtvis i högsta kvalitet, helt anpassad efter branschens tuffa krav. Oavsett om du bakar, lagar, blandar, dukar eller serverar, så står vi bakom dig och gör ditt arbete lättare med fantastiska produkter, trender och inspiration för varje tillfälle. Hos VEGA hittar du det du söker.

tingstad logga

Tingstad är ett starkt familjeföretag med rötterna i Göteborg. Företaget grundades 1959 och våra kunder finns i alla typer av branscher – restaurangbranschen, fackhandeln och dagligvaruhandeln. Vår vision är att skapa en enklare vardag för alla som driver en verksamhet. Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av prisvärda, kvalitativa produkter och lösningar som förenklar arbetsdagen […]

SMEG foodservice logga

Smeg Foodservice Solutions är divisionen, som i över 30 år har betjänat behoven hos specialister inom restaurangbranschen. Det började på 1980-talet med tillverkningen av barutrustning, det var snabbt förenat med produktion av konvektionsugnar för restauranger och andra företag som kräver stor satsmatlagning med enhetliga resultat. Produktionen följdes snart av kombinationsugnar för att förbereda alla typer av rätter.

Förutom köksredskap har Smeg Foodservice-lösningar utvecklat en rad professionella diskmaskiner som noteras för deras mångsidighet, utmärkt effektivitet och låg årlig strömförbrukning. Teknisk kunskap och expertis inom produktdesign och konstruktion har gjort det möjligt för Smeg att skapa innovativa lösningar som garanterar maximal användarvänlighet på arbetsplatsen.