Personal - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Listing

Sveriges första bemanningsföretag exklusivt för restaurang och hotell redan 1989. Vi var först ut på en helt ny marknad, och arbetade hårt med att genomföra vår idé om kunnig och erfaren personal till dessa båda personalintensiva branscher

simplea_logo_staplad_gradient1

Simplea är ett bemanningsföretag inom restaurangbranschen som vill förändra hur branschen ser ut och agerar. Simpleas vision är att med kvalité och flexibilitet vara en hjälpsam och pålitlig partner till restaurangägare i hela Sverige. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar baserat efter kortsiktiga behov men utvecklar gärna även mer långsiktiga partnerskap.

Listing

RestaurangAssistans eller ”RA” som de flesta säger, startades år 1999 i Stockholm utav ägarna James Lorentzon och Jesper Grape, kock respektive bartender i grunden.

Listing

Majola RestaurangKonsult bemannar, rekryterar och erbjuder konsultation mot hotell och restaurangbranschen. Tillsammans har vi mångårig erfarenhet och har under åren arbetat upp ett stort nätverk av riktigt skicklig restaurangpersonal.

Listing

Carotte Group är en koncern inriktad på möten, där måltiden och service av hög kvalitét sätter pricken över i:et. Det kan vara hos oss, i ditt hem, på ditt jobb, en fest du ordnar eller på ett gigantiskt evenemang du gästar.

Listing

Vi har lång erfarenhet från Hotell- & restaurangindustrin och jobbar med de mest välrenommerade företagen i denna dynamiska bransch. Galo är en fullservicebyrå.

Listing

Kocknet är ett bemannings-och rekryteringsföretag med en passion för branschen. Genom vårt nätverk i Skandinavien och i EU ser vi till att de restauranger vi arbetar med har tillgång till kompetenta kockar.

Listing

Kock.in grundades 2008 av oss, tre goda vänner; Tobbe, Claes och Johannes. Vi har en lång historia tillsammans där vi arbetat sida vid sida i köket många år. Hösten 2008 tog vi slutligen steget och startade ett företag tillsammans.