Porslin - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Listing

Smörgåsbord är lika mycket en vän i nöden som ett företag med de rätta verktygen. Vi finns i en tid då de stora leverantörerna hellre säljer matvaror än utrustning (därför vet du ofta själv mer om det tekniska på krogen än den som har som jobb att utrusta den).

Listing

Vi är en leverantör av restaurang och storköksutrustning. Vi arbetar obundet och kan därmed alltid erbjuda rätt produkter av hög kvalitet från de bästa tillverkarna på respektive område.

Listing

Köksbörsen är din helhetsleverantör på ny restaurangutrustning och annan storköks­utrustning. Köksbörsen AB har egen import av restaurang och storköksutrustning från Europa och Asien.

Listing

Vi har ett stort urval av restaurangutrustning anpassat för restaurang, caféer, och storkök, produkter som är designade, producerade och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet.

Listing

Från snacks till spis och servis! Spis & Servis, tidigare Snacksbolaget, grundades 1994 av två eldsjälar med lång erfarenhet inom restaurangbranschen.

Listing

Gastrobutiken.se är en e-handel som säljer restaurangutrustning, storköksutrustning, restaurangmaskiner och restaurangmöbler på nätet sedan 2013. Vi har ett stort sortiment för restauranger och storkök till låga priser, snabba leveranser och god service.