Skaldjur - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Siljanslax logga

Siljanslax är ett genuint dalaföretag med verksamhet i Leksand vid sjön Siljan. Vår verksamhet går ut på att förädla lax. Från färsk fisk till en serveringsfärdig produkt hos slutkund utan vidare tillagning. Vi flyttade till våra nuvarande lokaler 1991 och har i olika omgångar byggt och gjort om för att kunna motsvara den ökade efterfrågan. […]

feldts_03

Idag är Feldt’s en av de ledande fisk- och skaldjursleverantörerna i Sverige. Sortimentet omfattar opanerade, panerade och förstekta produkter från havet. Vi kan dessutom presentera marknadens kanske största sortiment av lakeprodukter samt ett stort sortiment av rökta och gravade produkter från vårt eget rökeri. Naturligtvis finns även skaldjursröror och sallader i sortimentet. Kort sagt har vi allt från havet… och lite till.

Listing

Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 16 lokala lager och ett nära samarbete med Keges på Gotland.

Listing

Johan i Hallen & Bergfalk är specialisten som erbjuder ett omsorgsfullt urval av kött, fisk och skaldjur till restauranger och butiker. Varje dag skär vi fisk och detaljstyckar och förädlar kött efter våra kunders behov.

Listing

Snabbgross, som ingår i Axfoodkoncernen, är en av Sveriges ledande restauranggrossister med en kundbas inom restaurang, snabbmat och café. I butiker och e-handel erbjuds personlig service, tillgänglighet och kvalitet. Prisvärt sortiment för företagskunden.

Listing

VI ÄLSKAR MAT Gourmet Food är en livsmedelsimportör och restauranggrossist. Vi förser Sverige med mat från hela världen. Det som kännetecknar oss är en bred kunskap och ett stort engagemang i ett ungt företag som brinner för mat. Vi finns nära marknaden och kan känna av nya influenser och trender inom restaurangbranschen.