Sprit - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Martin & Servera logga

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi möter våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service.

Listing

Vare sig du bedriver stjärnkrog, mysig kvartersrestaurang eller representerar en hotellkedja är vår utgångspunkt för samarbete alltid densamma. Med djupgående kunskap, bästa service och ett unikt dryckessortiment – hjälper vi dig att förstärka ert kundkoncept och förhöja era gästers upplevelser.

Listing

Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 16 lokala lager och ett nära samarbete med Keges på Gotland.

Brewery International logga

Brewery International Sweden AB startade sin verksamhet i Sverige 2005 och har på kort tid blivit en viktig aktör på den svenska dryckesmarknaden. I portföljen har vi öl, vin och sprit men även soft drinks, och specialiteter som kombucha och sake. Hos oss hittar ni produkter från världens alla hörn. Vi levererar till restauranger, grossister, […]

Listing

Det kanske låter pretentiöst, men enligt oss är vin mer än bara vin – det är en hel värld av kultur, innovation, arv och historia. På Johan Lidby Vinhandel ser vi det som vår främsta uppgift att inspirera och väcka människors lust att upptäcka nya, karaktärsfulla drycker.

The Wine & Spirits Collective logga

The Wine and Spirits Collective är ett kreativt företag med ett modernt tillvägagångssätt. Med en arbetsmiljö som starkt tror på och uppmuntrar stort förtroende för individen och ständigt utmana oss själva och miljön vi jobbar i. Vi är ett team med olika bakgrund, kompetens och personliga och professionella skillnader. Men vi arbetar som ett team, […]

Stellan Kramer logga

Ända sedan vårt företag grundades 1891 har vi tillhandahållit vin och sprit till konsumenter och restauranger. Vi säljer produkter till det nationella detaljhandelsmonopolet (Systembolaget) och till licensierade restauranger (HoReCa).   Vi har produkter som skapar känslor och åsikter. Häll upp olika viner eller drinkar till dina vänner och du kan förvänta dig en livlig och […]

Norrtelje Brenneri logga

Norrtelje Brenneri AB grundades år 2001 makarna Richard Jansson och Kristina Anerfält-Jansson. Bränneriet är beläget i hjärtat av Roslagen, en mil norr om Norrtälje. Efter en omfattande renovering och ombyggnation av den gamla ladan från 1904 stod bränneriet klart år 2002. Kristina är den femte generationen på gården.   I vårt sortiment finner du bl.a. […]

Spendrups logga

Vi är Spendrups, det svenska familjebryggeriet. I dag drivs företaget i fjärde generationen med flera familjemedlemmar som aktiva eldsjälar i hjärtat av våra verksamheter. I vår storfamilj ingår givetvis också alla våra 1100 medarbetare, som jobbar i Grängesberg, Hällefors, Visby, Stockholm, Vårby och på alla våra terminaler och säljkontor runt om i Sverige.

Renbjer Fine Spirits logga

Sedan starten 2004 har vi levererat kvalitetssprit till restauranger, grossister och Systembolaget. Vårt fokus har utgått från produkter som är intressanta för barbranschen. Ambitionen är att erbjuda ett brett helhetssortiment med olika kategorier och prisnivåer.

Listing

Bibendum är en modern och ledande importör av alkoholhaltiga drycker. Vår portfölj innehåller ett imponerande sortiment med vin, öl och spritdrycker av hög och jämn kvalitet.

Listing

Sveriges bästa restauranger ser i dag vinimportörer som viktiga samarbetspartner. Flera av oss som arbetar på Solera Sweden har vår bakgrund i restaurangbranschen.

Galatea logga

Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer och skall vara den självklara partnern inom dryck. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och spritdrycker. I vårt samlade utbud finns över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via våra dotterbolag utvecklar vi dryck för egna varumärken, sköter logistik och distribution samt kan tillhandahålla teknisk service. Vi är omkring 160 anställda och är en del av Martin & Servera-koncernen, Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist.

Listing

We & Wine är en svensk privatägd företagsgruppering som importerar, marknadsför och säljer alkoholhaltiga drycker på den svenska marknaden, såväl genom Systembolaget som till restaurangkunder.Vi nöjer oss inte med att vara en importör och en varumärkesbyggare.

Båstad Vinhandel logga

Efter drygt 10 år har Båstad Vinhandel utvecklats till det självklara valet för många restauranger med inriktning mot hållbart och ekologiskt. Vårat breda utbud med närmare 120 viner och drygt 50 spritsorter täcker de flesta behov, både för er som söker enstaka viner att komplettera med, och för er som vill ha en helt ekologisk […]

Menigo logga

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till din verksamhet. Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök. Våra säljare, produktspecialister och köksmästare hjälper dig med det mesta för att din kundupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt.

kopparbergs bryggeri logga

Allt började med den perfekta svagdrickan. Redan år 1882 gick ett antal svagdricksbryggare samman och startade Kopparbergs Bryggeri. Ambitionen var att brygga Sveriges godaste svagdricka.

Akebono logga

Akebono är en svensk importör av japansk alkoholhaltig dryck, vi säljer och levererar till Sverige, Danmark, Norge och Finland! På denna hemsida finner du information om Akebonos sortiment gällande sake, umeshu, sprit och öl. Med kunskap och erfarenheter från över 100 resor till Japan under åren kan vi ge dig eller din restaurang en fantastisk introduktion […]

QBN Bev logga

Vi är Sveriges enda restauranggrossist för premiumsprit och vi har ett brett och djupt sortiment inom varje kategori. En “one stop shop” för restauranger och barer och vi arbetar aktivt med våra kunder! Vi tycker att det är superkul att vara med och utveckla er sprithylla och vi fokuserar på merförsäljning och kvalitet för era cocktails.

nedladdning

Handla direkt från producent. Nästan. När andra går framåt går vi bakåt. Vi har tagit grossist-verksamheten tillbaka dit den var för 15 år sedan – en distributör åt producenter. Vi levererar matvaror till storkök. Punkt. (Jo, just det – allt sker med super-effektiv e-handel.)
Är du en kock, kökschef, inköpsansvarig, caféägare eller barchef? Då vet du förmodligen vad du behöver och när du behöver det. Vi ser till att du får det snabbt och till ett rimligt pris.

Nobeco logga

Nordic Beverage Company, eller Nobeco, är ett svenskt företag som främst verkar inom vin- och spritindustrin. Eftersom vi kontrollerar hela produktionsprocessen strävar vi efter att alltid ha hållbarhet i åtanke i alla aspekter av verksamheten. Ett mål för oss är att agera som ett modernt företag, alltid med tanke på de senaste trenderna samt bygga […]

Berntson Brands logga

Välkommen till Berntson Brands, en vin- och sprithandel importör med en anrik historia såväl som stora framtidsambitioner. Berntson Brands är ett av de ledande varumärkes företagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Vi har under årens lopp utvecklat samarbeten med många av de största och mest välkända sprit och vinproducenterna i världen.

Listing

Barkonsult importerar, tillverkar och marknadsför professionella barprodukter och drinkredskap från USA, Europa och Asien. Vi har varit igång i mer än 30 år och idag finner du oss i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Madrid.

Granqvist Beverage House logga

Granqvist Beverage House AB grundades 1983 och har sitt huvudkontor i Tidaholm i Västergötland. Företaget säljer öl, vin- och spritprodukter till kunder på Svenska, Finska, Isländska och Norska marknaderna samt Tax Free. Granqvist har vid fem tillfällen (2000, 2003, 2004, 2005 och 2010) tilldelats det prestigefulla uppdraget att leverera vin till festernas fest – Nobelfesten i Stockholms Stadshus.

Listing

Vingruppen i Norden består av fem importörer – Vinunic, Wineworld, the Wineagency, Valid Wines och Quaffable Wines. Tillsammans har vi ett av branschens bredaste sortiment och vi delar alla samma passion och engagemang för produkterna och dess producenter.