Stekpannor - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Listing

Gastrobutiken.se är en e-handel som säljer restaurangutrustning, storköksutrustning, restaurangmaskiner och restaurangmöbler på nätet sedan 2013. Vi har ett stort sortiment för restauranger och storkök till låga priser, snabba leveranser och god service.

Listing

Smörgåsbord är lika mycket en vän i nöden som ett företag med de rätta verktygen. Vi finns i en tid då de stora leverantörerna hellre säljer matvaror än utrustning (därför vet du ofta själv mer om det tekniska på krogen än den som har som jobb att utrusta den).

Bureca proffsen-logo@4x-2

Utrustning för butik, restaurang & café – Upplev den totala tryggheten Bureca grundades 1999 och är idag ett starkt växande familjeföretag. Hos oss får du en långsiktig trygghet med ansvar och service även efter försäljning och garanti. Vi har långvariga och trygga relationer med våra leverantörer och kunder. Vi är en erfaren aktör med kvalitativa […]

Listing_Gastroshopen

Vi levererar oftast lagervaror inom 48 timmar (1-2 arbetsdagar) i hela Sverige. Vi har en gedigen branschkunskap vad gäller kvalitetskrav som våra kunder har. Rådfråga oss gärna.

Listing

Vi har ett stort urval av restaurangutrustning anpassad för restaurang, caféer och storkök. Samtliga produkter är designade, producerade och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet.

Listing

Restaurang & Kökskompaniet är ett familjeföretag som har sålt produkter till hotell, restaurang och storkök på nätet sedan 2012 och är återförsäljare av restaurangutrustning av hög kvalitet från företag i Sverige och övriga Europa.

Listing

Från snacks till spis och servis! Spis & Servis, tidigare Snacksbolaget, grundades 1994 av två eldsjälar med lång erfarenhet inom restaurangbranschen.

Listing

År 2021 blev vi en del av KPA Group från Danmark. Vi har 13 000 kvm med storköksutrustning till ett värde av 50 miljoner svenska kronor. Vi har direktbilar som kör mellan Sverige och Danmark varje vecka.