FoodFriends

Will “They” Have an America Without Restaurants?

Ibland springer man på artiklar som bara är för bra att inte dela.

Artikeln som är länkad nedan är skriven en grupp av krögare. Inte vilka krögare som helst utan några av de mest framstående och framgångsrika som finns på deras hemmaplan. Bland de som varit en del av artikeln finns Tom Colicchio, Danny Meyer, Missy Robbins och Marcus Samuelsson. Precis som krogprofiler gjort på vår hemmaarena så har de gått ihop för att belysa vikten av restaurangernas överlevnad och krogpersonalens mentala och ekonomiska tillstånd.

Jag skall inte lämna bort för mycket om du vill läsa artikeln, (som för övrigt inte är speciellt lång) men de beskriver på ett mycket tydligt och talande sätt vad som skulle kunna hända om inte makthavarna bestämmer sig för att hjälpa till. Vad som skulle kunna hända är precis som i många andra länder såklart, men i New York där allt är så centralt blir effekterna centrerade på sätt som bara kan hända i den typen av städer.

“Over the past two weeks, tens of thousands of restaurants have closed across the country. New York City alone has roughly 26,000 restaurants — and nearly all of them have now shut down”

Det är verkligen inspirerande att se människor från vår kära bransch som kämpar så. Det ger oss förhoppningsvis bränsle till att orka fortsätta. Var vi än är i världen eller i vilken del av branschen vi agerar är den här gemenskapen en av de allra finaste!

Enjoy!

Will We Have an America Without Restaurants? NYTimes.com

 

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!