Utrustning - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Listing

RATIONALs mål är att erbjuda våra kunder största möjliga nytta inom varm matlagning. RATIONAL är idag marknadsledande på den svenska marknaden med stor marginal, den positiva trenden fortsätter tack vare innovativa lösningar och ständig utveckling samt att vi alltid sätter våra kunders behov främst.

Kockkläder.com logga

Kockkläder.com drivs med ledning av mig Roland Johansson, jag har jobbat som professionell kock i 10 år. Under de åren lärde jag mig vilka kockkläder som passat bäst för att tåla det hårda trycket som oftast är i de flesta restaurangkök, kockkläder som ska tåla att tvättas i varma temperaturer varje dag men ändå hålla formen för att kunna gå ut och representera bland gästerna.

Fritz magnus logga

Design och kvalitet är viktiga ledord för oss på Fritz Magnus. Våra produkter kvalitetstestas noga både av oss och våra leverantörer. Vi arbetar aktivt med att påverka våra fabriker i både stora som små miljöfrågor. Vårt krav är att de fabriker som vi arbetar med ska arbeta med att utveckla sitt miljöarbete. Det är viktigt för […]

Listing

Multeral Group säljer och underhåller professionell köksutrustning och kaffemaskiner. Vår kundbas karaktäriseras av snabbservicekedjor och andra välkända kedjor inom restaurang- och servicehandeln.

Myrins Textil logga

Myrins Textil grundades 1963, som ett renodlat textilåtervinningsföretag. Under 60-talet arbetade vi enbart med insamling och sortering av textilspill från industrin och klädinsamlingar t.ex från Stadsmissionen och Röda Korset. Det visade sig ganska snart att textilindustrin i Sverige tappade sin ledande roll och tillverkningen flyttade utomlands. Lönsamheten blev lidande varpå blev vår inriktning torktrasor och trassel till industrin.

kramtex logga

Vi erbjuder restaurangprodukter av finaste kvalitet till kunder i Uppsala med omnejd. Nu har vi breddat sortimentet rejält för att hjälpa kunderna i vardagen. Vår grundidé är och har alltid varit att leverera högklassiga kockkläder där våra kunder även kan skräddarsy kläderna.

tingstad logga

Tingstad är ett starkt familjeföretag med rötterna i Göteborg. Företaget grundades 1959 och våra kunder finns i alla typer av branscher – restaurangbranschen, fackhandeln och dagligvaruhandeln. Vår vision är att skapa en enklare vardag för alla som driver en verksamhet. Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av prisvärda, kvalitativa produkter och lösningar som förenklar arbetsdagen […]

Listing

År 2021 blev vi en del av KPA Group från Danmark. Vi har 13 000 kvm med storköksutrustning till ett värde av 50 miljoner svenska kronor. Vi har direktbilar som kör mellan Sverige och Danmark varje vecka.

Listing

Vi har ett stort urval av restaurangutrustning anpassat för restaurang, caféer, och storkök, produkter som är designade, producerade och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet.

Listing

Vi är ett familjeföretag i läderbranschen som startades av Morgan Gustafsson (1915-2009) 1967 efter att han i många år hade jobbat på Ljungbergs Läderfabrik i Borås. Vi är nu tredje generationen och detta har gjort att vi har en gedigen kunskap och ett stort kontaktnät till de bästa garverierna i Europa.

Listing

Barkonsult importerar, tillverkar och marknadsför professionella barprodukter och drinkredskap från USA, Europa och Asien. Vi har varit igång i mer än 30 år och idag finner du oss i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Madrid.

Listing

Vi är en leverantör av restaurang och storköksutrustning. Vi arbetar obundet och kan därmed alltid erbjuda rätt produkter av hög kvalitet från de bästa tillverkarna på respektive område.

Rancold logga

Rancold grundades 1990 och har haft en stark tillväxt genom åren. Vi erbjuder helhetslösningar för hotell, café, restaurang och storkök. Sedan starten har företaget utmärkt sig genom att vara framåtsträvande inom försäljning, teknik, service och produktion.

Rancold AB har 23 anställda och erbjuder förutom köksmaskiner och utrustning från flera välkända varumärken även konceptframtagning och inredningslösningar. Vi har genomfört många lyckade projekt genom åren och arbetar ständigt för att utvecklas ytterligare.

För högsta effektivitet har vi samlat allt under ett och samma tak och i våra lokaler på Ringön, i centrala Göteborg finns även vårt showroom där du kan se hela vår utställning av köksmaskiner och restaurangutrustning. Vi erbjuder helhetskoncept till fördelaktiga paketpriser med snabba leveranser och ett stort urval av produkter och leverantörer!

Espressospecialisten logga

Vi på Espressospecialisten är ett gäng personer med lång erfarenhet inom kaffebranschen med en vision om att göra alla till espressospecialister genom att optimera kaffe av alla typer med hjälp av rätt kvalitativ utrustning till alla ni som serverar kaffe, på café, restaurang, kontor eller hemma.

HTL-Service logga

HTL-service erbjuder en fullständigt kundpassad textilservice för institutioner som hotell, restaurang, spa anläggningar, sjukhus och vårdhem. Vi har flera års erfarenhet inom branschen och har kompetensen för att motsvara er kvalitetskrav. Våra rötter i familjen har under flera generationer arbetat inom textilbranschen och med stolthet för vi vidare denna tradition.    Vårt fokus ligger på […]

Menigo logga

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till din verksamhet. Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök. Våra säljare, produktspecialister och köksmästare hjälper dig med det mesta för att din kundupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt.

Listing

Från snacks till spis och servis! Spis & Servis, tidigare Snacksbolaget, grundades 1994 av två eldsjälar med lång erfarenhet inom restaurangbranschen.

Kahls kaffe logga

Kahls Kaffe AB är ett familjeföretag i Göteborg med anor sedan 1911. Med fokus på kunden, är vår vision att bli Sveriges bästa leverantör av kaffe och te. Med kvalité, kunskap och engangemang från alla medarbetare kommer vi att utveckla våra kunder bättre.

Vi vill skapa produkter som passar våra kunder och konsumenter. I mitten av 1960-talet hörde många kunder av sig till vår dåvarande VD Gunnar Nilsson och toppsäljare Oswald Mattson med ett önskemål om att få kaffet packat i förpackningar om 125 gram. På den tiden packades kaffet för hand i papperspåsar. Med ökad efterfråga tillkom önskan att packa påsarna med maskin och 1968 gjorde Kahls slag i saken och investerade i en maskin. Dessa portionspåsar är fortfarande en av våra mest sålda produkter.

Och än idag finns Gunnars inställning kvar i företaget – med hjälp av våra kunder, vi vill anpassa och förbättra vår utrustning och sortiment efter konsumentens krav.

Martin & Servera logga

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi möter våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service.

Expondo logga

Våra kunder kommer alltid först. Det är därför vi regelbundet sätter standarder inom B2B när det gäller kundservice, garantianspråk och eftermarknadssupport. Vi vill vara säkra på att varje kund som köper en produkt från expondo får det optimala stödet. Vi vet att våra kunders verksamhet beror på våra produkter – och vi lever upp till det ansvaret.

Bragard Nordic logga

Med sin kontroll över tillverknings- och produktionskedjan skapar Bragard kollektioner som är moderna och stilrena. Teamens expertis åtföljs av tydliga värderingar: skapelser och kollektioner utvecklas i våra ateljéer i Epinal av expertteam, råvarorna kommer i första hand från lokala distributionskanaler och en stor del av kollektionen använder tyg som bär etiketten France Terre Textile.

Listing_Gastroshopen

Vi levererar oftast lagervaror inom 48 timmar (1-2 arbetsdagar) i hela Sverige. Vi har en gedigen branschkunskap vad gäller kvalitetskrav som våra kunder har. Rådfråga oss gärna.

Listing

Vi på Kogi kan café- och restaurangbranschen från grunden. Planerar Du att öppna eller bygga om en restaurang kan Kogi hjälpa dig att få de bästa och modernaste lösningarna för kök och inredning.

Listing

Sedan 2008 har Restauranggrossisten utvecklats till en position som ledande leverantör av utrustning och inredning till gastronomibranschen i Sverige.

Segers Fabriker logga

Att bära ett plagg från Segers gör en inte automatiskt till en mästare på jobbet. Men faktum är att många mästare jobbar i våra kläder. Sveriges mest talangfulla och prisbelönta kockar är några exempel. Men Segers kläder stannar inte bara i köket. Våra plagg används också av hovmästaren, servitrisen, bartendern, hotellreceptionisten och hos personalen inom […]

Listing

Köksbörsen är din helhetsleverantör på ny restaurangutrustning och annan storköks­utrustning. Köksbörsen AB har egen import av restaurang och storköksutrustning från Europa och Asien.

Nespresso logga

2005 lanserade vi Nespresso Professional i Sverige. Ända sedan dess har vi arbetat passionerat för att utveckla kaffekulturen och kaffeupplevelsen för både kontor och HoReCa.
Som bekant består livet av många små ögonblick efter varandra. Vi vill vara säkra på att varje gång du njuter av en kaffe kan du göra det på det allra bästa, mest välsmakande och hållbara sättet. Det är därför Nespresso erbjuder ett kaffe för varje humör, stund och tillfälle.

PS Action logga

På PS-Action utvecklar vi produktmedia som stärker och driver varumärken. Vårt mål är att våra kunders varumärken skall nå framgång och vi är mycket stolta över att i mer än 20 år fått arbeta med så många erkända varumärken.   Vi arbetar under omfattande miljö- & kvalitetskontroller och erbjuder våra kunder en komplett portfölj innehållande […]

Nybo logga

Nybo Workwear A/S har sedan 1962 varit en av huvudaktörerna på marknaden för lättare arbetskläder. Nybo Workwear A/S arbetar med utveckling, produktion och försäljning av lättare arbetskläder till industriella tvätterier, restauranger, detaljhandeln, servicebranschen, det danska kungahuset samt återförsäljare på många europeiska marknader. Slutanvändare av kläderna är t.ex äldrevården, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor m.fl.

AllOffice logga

Vår historia går tillbaka ända till 1978 när Kontorsvaruhuset startade i Östersund. Idag ingår Kontorsvaruhuset i AllOffice tillsammans med ytterligare ca 50 förvärv. Vi är idag den största privatägda aktören inom branschen. Många av våra medarbetare har varit i branschen i flera decennier och vi har stor kunskap och en gedigen erfarenhet i bagaget. Vår drivkraft […]

Duni logga

På Duni handlar allt om att skapa en “goodfoodmood”. vi älskar människor som brinner för kreativitet, hållbarhet och gastronomi. Mat är hjärtat i varje måltid, det är något vi alla har gemensamt och samtidigt något som människor träffas och umgås kring.

Listing

Restaurang & Kökskompaniet är ett familjeföretag som har sålt produkter till hotell, restaurang och storkök på nätet sedan 2012 och är återförsäljare av restaurangutrustning av hög kvalitet från företag i Sverige och övriga Europa.

Procurator logga

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Vega logga

Från a för avspärrningsrep till ö för ölglas – vi har byggstenarna du behöver för att inspirera dina gäster! Tillsammans kan vi skapa en atmosfär som är oförglömlig. VEGA förser dig med allt som en professionellt utrustad hotell- eller restaurangverksamhet behöver. Vi har allt för det dukade bordet, baren, köket och hotellrummet – naturligtvis i högsta kvalitet, helt anpassad efter branschens tuffa krav. Oavsett om du bakar, lagar, blandar, dukar eller serverar, så står vi bakom dig och gör ditt arbete lättare med fantastiska produkter, trender och inspiration för varje tillfälle. Hos VEGA hittar du det du söker.

Aplareds Konfektion logga

I fem generationer har vi i familjen Pettersson tillverkat och sålt kläder. Idag utvecklar och designar vi våra plagg i Sverige och merparten av våra fabriker finns i Europa. Vi arbetar med några av världens mest välmeriterade tyg- och vävleverantörer. Kvalité och miljö är, har alltid varit och kommer alltid vara viktigt för oss. Vi hjälper idag flera av Sveriges största företag med deras personalkläder, allt ifrån stora industriföretag, bilåterförsäljare, butikskedjor till hotell och restauranger.

Bravilor Bonamat logga

Bravilor Bonamat är en ledande tillverkare av kaffebryggare, espressomaskiner, helautomatiska kaffemaskiner och dispensrar för hetvatten. Vi är ett familjeföretag som grundades för drygt 70 år sedan. Under årens lopp har företaget vuxit från grossist med produkter för hotell- och restaurangbranschen till specialist och producent; vi är nu konstruktörer, tillverkare och leverantörer med internationell utstrålning och ambitioner.

Kaffepunkten logga

Vi tillhandahåller kompletta kaffelösningar för företag samt även utrustning, service och råvaror till hotell, caféer och restauranger över hela Sverige. I sortimentet finns utrustningar av alla slag för kaffe, espresso, cappuccino och caffè latte. Nästan oavsett fabrikat och vare sig man vill ha en manuell, semiautomatisk eller superautomatisk maskin så finns den sannolikt i vårt sortiment.

Listing

Vi har ett stort urval av restaurangutrustning anpassad för restaurang, caféer och storkök. Samtliga produkter är designade, producerade och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet.

JDE Professional logga

På kaféer och restauranger måste kaffeupplevelsen vara i en klass för sig och på kaffemenyn ska det finnas mycket att välja på. Sortiment, smak och servering måste leva upp till dina gästers förväntningar, oavsett om man bara fikar eller vill avsluta en god middag med en kopp kaffe.

För att se till att dina gäster får en bra upplevelse är det viktigt att investera i en bra kaffe- eller espressomaskin på restaurangen – och hos våra kaffeexperter är du i goda händer. De hjälper dig att välja rätt lösning beroende på antalet gäster och dina önskemål om kapacitet, sortiment, funktioner, design och mycket mer.

Listing

Smörgåsbord är lika mycket en vän i nöden som ett företag med de rätta verktygen. Vi finns i en tid då de stora leverantörerna hellre säljer matvaror än utrustning (därför vet du ofta själv mer om det tekniska på krogen än den som har som jobb att utrusta den).

SMEG foodservice logga

Smeg Foodservice Solutions är divisionen, som i över 30 år har betjänat behoven hos specialister inom restaurangbranschen. Det började på 1980-talet med tillverkningen av barutrustning, det var snabbt förenat med produktion av konvektionsugnar för restauranger och andra företag som kräver stor satsmatlagning med enhetliga resultat. Produktionen följdes snart av kombinationsugnar för att förbereda alla typer av rätter.

Förutom köksredskap har Smeg Foodservice-lösningar utvecklat en rad professionella diskmaskiner som noteras för deras mångsidighet, utmärkt effektivitet och låg årlig strömförbrukning. Teknisk kunskap och expertis inom produktdesign och konstruktion har gjort det möjligt för Smeg att skapa innovativa lösningar som garanterar maximal användarvänlighet på arbetsplatsen.

Baristashopen logga

Färskrostat kaffe är så mycket godare! Baristashopen är en oberoende leverantör av färskrostade datummärkta kaffebönor* Vi vill ge alla en bättre och färskare kaffeupplevelse, så därför har vi valt att specialisera oss på att leverera färskrostade specialkaffe bönor (obs! aldrig ompackade eftersom det förkortar hållbarheten och färskheten avsevärt). 

Seaside Garden logga

Uteserveringen ger ofta det första intrycket av verksamheten – och rätt möbler gör att dina gäster trivs ännu bättre. Med våra sköna och slitstarka utemöbler i högsta kvalitet och läcker design kan du skapa en härlig utemiljö som garanterat blir dina gästers favorit. Och gäster som stortrivs kommer gärna tillbaka. Visst vore det härligt om […]

Listing

Gastrobutiken.se är en e-handel som säljer restaurangutrustning, storköksutrustning, restaurangmaskiner och restaurangmöbler på nätet sedan 2013. Vi har ett stort sortiment för restauranger och storkök till låga priser, snabba leveranser och god service.

Listing

Restaurang Maskins Poolen / Tripad AB är ett aktivt företag med 40 års erfarenhet inom försäljning av storköksutrustning. Vi jobbar både med nya och begagnade produkter i hela Sverige.

nedladdning

Handla direkt från producent. Nästan. När andra går framåt går vi bakåt. Vi har tagit grossist-verksamheten tillbaka dit den var för 15 år sedan – en distributör åt producenter. Vi levererar matvaror till storkök. Punkt. (Jo, just det – allt sker med super-effektiv e-handel.)
Är du en kock, kökschef, inköpsansvarig, caféägare eller barchef? Då vet du förmodligen vad du behöver och när du behöver det. Vi ser till att du får det snabbt och till ett rimligt pris.

Coffee Pro logga

Vi har sedan 23 år tillbaka utvecklat kaffesystem anpassade för att klara alla behov och situationer inom professionell servering av kaffe. Sedan 2021 är vi en del av Hermelingruppen, vilket har gett oss ett större servicenätverk samt ett bredare utbud av maskiner och tillbehör.