Alkoholfritt - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Halmstad Brygghus logga

Vi är ett lokalproducerade bryggeri beläget i pittoresk bruksmiljö på Slottsmöllan precis intill Nissan som rinner rakt genom Halmstads hjärta. På Slottsmöllan har bryggeriet grön el från vattenkraft genererat från kraftstationen strax utanför.

Spendrups logga

Vi är Spendrups, det svenska familjebryggeriet. I dag drivs företaget i fjärde generationen med flera familjemedlemmar som aktiva eldsjälar i hjärtat av våra verksamheter. I vår storfamilj ingår givetvis också alla våra 1100 medarbetare, som jobbar i Grängesberg, Hällefors, Visby, Stockholm, Vårby och på alla våra terminaler och säljkontor runt om i Sverige.

Listing

Sveriges bästa restauranger ser i dag vinimportörer som viktiga samarbetspartner. Flera av oss som arbetar på Solera Sweden har vår bakgrund i restaurangbranschen.

Krönleins Bryggeri

När det gäller ägarstrukturen är Krönleins Bryggeri AB ett mycket stabilt företag. Familjen Krönlein har haft ett totalt ägande över företaget sedan 1920-talet och det har varit deras fasta övertygelse att behålla det på samma sätt i framtiden. Krönleins har en lång och stark bryggtradition med sex generationer bryggerier. Denna tradition ger Krönleins en unik […]

Martin & Servera logga

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi möter våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service.

Carlsberg logga

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi.   Carlsberg Sveriges framgångar är en […]

Listing

Vingruppen i Norden består av fem importörer – Vinunic, Wineworld, the Wineagency, Valid Wines och Quaffable Wines. Tillsammans har vi ett av branschens bredaste sortiment och vi delar alla samma passion och engagemang för produkterna och dess producenter.

Dryckeskompaniet logga

Dryckeskompaniet har personlig service och hög kompetens inom dryck och konfektyr. Det är något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och vi utvecklar oss och utökar vårt sortiment i takt med att vi växer med våra kunder.
Vår ambition är att ständigt kunna förbättra vår service, utöka vårt sortiment med fokus på dig som kund. Varje månad har vi nya produkter att erbjuda. Kampanjer och erbjudanden skickar vi direkt till dig som kund. Vi har även personlig service för våra kunder så att vi kan tillsammans kunna utveckla deras verksamhet.

Scanomat logga

Redan 1981 konstruerade VD för Scanomat Kim Vibe-Petersen världens första helautomatiska cappuccinomaskin. Sedan dess har Scanomat varit känt för sina innovativa lösningar av hög kvalitet. Idag förändrar vår flaggskeppsprodukt – den revolutionerande TopBrewer – kaffeupplevelsen och tar oss med på en resa runt om i världen.    Scanomat har återuppfattat den traditionella kaffemaskinen med bönor […]

Menigo logga

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till din verksamhet. Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök. Våra säljare, produktspecialister och köksmästare hjälper dig med det mesta för att din kundupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt.

Brewery International logga

Brewery International Sweden AB startade sin verksamhet i Sverige 2005 och har på kort tid blivit en viktig aktör på den svenska dryckesmarknaden. I portföljen har vi öl, vin och sprit men även soft drinks, och specialiteter som kombucha och sake. Hos oss hittar ni produkter från världens alla hörn. Vi levererar till restauranger, grossister, […]