Chark - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Scan logga

I över 100 år har Scan varit Sveriges kött- och charkuterimästare. Under den här tiden har det hunnit hända mycket, men många traditioner och kunskaper är vi stolta över att föra vidare. Idag är vi ett mångsidigt livsmedelsföretag med både köttbaserade och vegetariska produkter i vårt sortiment. Vår idé är mycket enkel, vi tror på bra mat från svenska gårdar. 

Listing

Johan i Hallen & Bergfalk är specialisten som erbjuder ett omsorgsfullt urval av kött, fisk och skaldjur till restauranger och butiker. Varje dag skär vi fisk och detaljstyckar och förädlar kött efter våra kunders behov.

Listing

VI ÄLSKAR MAT Gourmet Food är en livsmedelsimportör och restauranggrossist. Vi förser Sverige med mat från hela världen. Det som kännetecknar oss är en bred kunskap och ett stort engagemang i ett ungt företag som brinner för mat. Vi finns nära marknaden och kan känna av nya influenser och trender inom restaurangbranschen.

Wadstens logga

Vi i familjen Wadsten, startade Wadstens Kött & Chark utifrån ett gediget intresse av den goda maten. Vi började i liten skala, men verksamheten har vuxit snabbt. Vi är stolta och glada över hur omtyckta våra produkter har blivit. Nu kan du hitta våra korvar, rökta skinka och övriga utbud runt om i hela Sverige. […]

Gastro Import logga

Vi säljer till Skandinaviens ledande restauranger, matställen, kaféer, stormarknader och delikatessbutiker och Gastro Import finns idag både i Sverige, Danmark och Norge med fristående bolag som sysselsätter över 60 anställda.   Vi har runt 1200 produkter, som uteslutande kommer från leverantörer vi kan gå i god för, som all delar vår uppfattning om att ett […]

Listing

Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 16 lokala lager och ett nära samarbete med Keges på Gotland.

Listing

Vi på Di Luca & Di Luca Foodservice arbetar med ett spännande sortiment speciellt utformat mot restaurang, café, storkök och grossister. Vi strävar efter att arbeta nära våra grossister och distributörer för en så god distribution av våra produkter som möjligt.