Scan

Scan

I över 100 år har Scan varit Sveriges kött- och charkuterimästare. Under den här tiden har det hunnit hända mycket, men många traditioner och kunskaper är vi stolta över att föra vidare. Idag är vi ett mångsidigt livsmedelsföretag med både köttbaserade och vegetariska produkter i vårt sortiment. Vår idé är mycket enkel, vi tror på bra mat från svenska gårdar. 

 

Just därför är alla våra produkter baserade på svenska råvaror. Vi tycker att den goda smaken ska kännas både i munnen och i hjärtat. Kärnan i vår verksamhet är hantverket och kontrollen över hela kedjan - från gård till gaffel. I nära samarbete med Sveriges bönder erbjuder vi ansvarsfullt tillverkade matvaror från både djur- och växtriket. 

 

Med våra drygt 2 000 medarbetare runt om i landet sitter vi på en unik kunskap och kompetens som sträcker sig från känslan av vad som kännetecknar bra råvaror, goda smaker och tillagning, till djuromsorg, hållbarhet och en ansvarsfull värdekedja. Som en av den svenska livsmedelsbranschens största aktörer bidrar vi till att det skapas arbetstillfällen i både jordbruket och livsmedelskedjan, något vi är väldigt stolta över.

Video

Location

Contact Information

Author Info

Peter Maloletkin

Member since 3 years ago
View Profile

Contact Listings Owner Form

Logo

Kontaktuppgifter

Visa era kontaktuppgifter genom att bli medlem på FoodFriends