Boalts Bröd

Boalts Bröd

I min familj har mjöl och brödbak betytt mycket från generation till generation sedan 1800-talet. Min farfar, Tage, tog över bageriet Ångbagarn i Trelleborg 1921 och överlämnade det 1968 till sina söner att förvalta vidare. Med en uppväxt utav tradition, kvalitet och kreation har jag sedan 2012 nöjet att driva AB Boalts Bröd. Min ambition är att fortsätta i samma anda och utveckla företaget framåt.

 

Boalts Bröd är ett bageri på frammarsch. Vi satsar på kvalitet och produktsäkerhet, givetvis med svenska råvaror om det är möjligt. Inga allergener förutom gluten i produktionen. Vi är även BRC-certifierade.

 

Samtidigt som vi är ett mindre bageri jobbas det effektivt vilket gör oss till Sveriges marknadsledande tillverkare av Smörgåsbottnar och Landgångsbröd motsvarande 500.000 smörgåstårtor om året med en stadigt växande efterfrågan. Smörgåstårtan är en maträtt utav tradition och har mättat många magar under sina drygt 50 år på menyn. Det är bara din egen fantasi på kreation och smaksättning som sätter gränserna.

Taggar

Video

Location

Contact Information

Author Info

Peter Maloletkin

Member since 3 years ago
View Profile

Contact Listings Owner Form

Logo

Kontaktuppgifter

Visa era kontaktuppgifter genom att bli medlem på FoodFriends