Ekonomi - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Listing

Krogarna.se erbjuder interaktiva utbildningar för branschen (hotell, restaurang, café, nattklubb och bar). Genom våra interaktiva utbildningar ser du till att alltid ha den senaste kunskapen inom alkohollagsområdet, personalfrågor samt hygien.

OPEN_logotype_pos_RGB

OPEN tillhandahåller kompletta lösningar för restaurang, servicehandel och rederier. Vi är Nordens ledande leverantör med kunder och verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vårt jobb är att hjälpa våra kunder att planera, prestera och växa. För att göra livet lite lättare, har vi samlat allt på ett ställe.

Listing

Pingvinen etablerades 2003 av Nils Axing och Fredrik Önrup och är ett konsult- och utbildningsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Bolaget har Revenue Management som sin specialitet med störst fokus på restaurang, men även övrig F&B verksamhet, hotell och ekonomistyrning inom besöksnäringen.

Listing

Året var 1984 och två modiga personer kom med en djärv affärsidé om bokföringsprogram. Idag har Visma Spcs växt och har över 500 medarbetare. Vi är dessutom en del av Europas ledande Tech-koncerner som finns i 21 olika länder.

Listing

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. Varje dag utmanar vi gamla ineffektiva arbetssätt och ersätter dem med smarta och automatiserade lösningar.

Listing

Vi har lång erfarenhet från Hotell- & restaurangindustrin och jobbar med de mest välrenommerade företagen i denna dynamiska bransch. Galo är en fullservicebyrå.

Quinyx_logga

Quinyx webbaserade system rymmer allt från schemaläggning, tidrapportering, uppgiftshantering och egenkontroll, budgetering och internkommunikation. Vi drivs av övertygelsen att schemaläggning och personalplanering kan göras mycket mer effektivt och roligt!

Listing

Kock.in grundades 2008 av oss, tre goda vänner; Tobbe, Claes och Johannes. Vi har en lång historia tillsammans där vi arbetat sida vid sida i köket många år. Hösten 2008 tog vi slutligen steget och startade ett företag tillsammans.

Listing

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt har vi försäkrat oss om att vi har djup kunskap om de utmaningar som finns inom olika branscher. Därför är Hogia en bred organisation med många mindre bolag, som alla fokuserar på en specifik bransch.

Listing

Personalkollen är ett webbaserat och användarvänligt personal- och lönesystem som riktar sig till hotell, restauranger och caféer runt om i Sverige. Systemet ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning mot schema och ger dig färdiga löner som syns direkt i medarbetarnas app.

Listing

Restaurangakademien grundades år 1985 av kockarna Björn Halling, Örjan Klein, Frank Hollingworth och Åke Håkansson. Tillsammans ville de skapa en gastronomisk mötesplats för restaurangbranschen – och de lyckades.

qvanti-freshx-stående-mörk

Med gedigen branschkunskap hjälper vi våra uppdragsgivare att utveckla sina hotell-, restaurang- och konferensanläggningar till dess fulla potential med driftsekonomi och inköpsbeteende i fokus utan att behöva tumma på känsla och koncept. Vi erbjuder flertalet tjänster från inköpsportal till kalkylering och analys av olika fält inom restaurangbranschen.