Utbildning - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Anticimex logga

Anticimex AB är dotterbolag till Anticimex International AB. I Sverige är vi cirka 1 500 medarbetare som hjälper två miljoner kunder i hela Sverige. Vi arbetar inom områdena skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Samtliga tjänster omfattas av certifikaten kvalitet ISO 9001 och miljö ISO 14001.

Renbjer Fine Spirits logga

Sedan starten 2004 har vi levererat kvalitetssprit till restauranger, grossister och Systembolaget. Vårt fokus har utgått från produkter som är intressanta för barbranschen. Ambitionen är att erbjuda ett brett helhetssortiment med olika kategorier och prisnivåer.

Munskänkarna logga

Föreningen Munskänkarnas syfte är huvudsakligen att öka kännedom och kunskap om vin och andra ädla drycker, samt verka för goda och måttfulla dryckesseder.

För att nå dessa mål anordnar Munskänkarna vinprovningar och vinkurser samt utger medlemstidningen In Vino med sex nummer per år.

Kahls kaffe logga

Kahls Kaffe AB är ett familjeföretag i Göteborg med anor sedan 1911. Med fokus på kunden, är vår vision att bli Sveriges bästa leverantör av kaffe och te. Med kvalité, kunskap och engangemang från alla medarbetare kommer vi att utveckla våra kunder bättre.

Vi vill skapa produkter som passar våra kunder och konsumenter. I mitten av 1960-talet hörde många kunder av sig till vår dåvarande VD Gunnar Nilsson och toppsäljare Oswald Mattson med ett önskemål om att få kaffet packat i förpackningar om 125 gram. På den tiden packades kaffet för hand i papperspåsar. Med ökad efterfråga tillkom önskan att packa påsarna med maskin och 1968 gjorde Kahls slag i saken och investerade i en maskin. Dessa portionspåsar är fortfarande en av våra mest sålda produkter.

Och än idag finns Gunnars inställning kvar i företaget – med hjälp av våra kunder, vi vill anpassa och förbättra vår utrustning och sortiment efter konsumentens krav.

Listing

The Wine Hub erbjuder Sveriges bredaste och mest inspirerande vinutbildningar vid Östermalmstorg i centrala Stockholm. Här finns en mängd olika vinkurser för alla som gillar vin oavsett om du är nybörjare eller mer bevandrad inom vinvärlden.

Listing

Pingvinen etablerades 2003 av Nils Axing och Fredrik Önrup och är ett konsult- och utbildningsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Bolaget har Revenue Management som sin specialitet med störst fokus på restaurang, men även övrig F&B verksamhet, hotell och ekonomistyrning inom besöksnäringen.

Listing

Restaurangakademien grundades år 1985 av kockarna Björn Halling, Örjan Klein, Frank Hollingworth och Åke Håkansson. Tillsammans ville de skapa en gastronomisk mötesplats för restaurangbranschen – och de lyckades.

Listing

Krogarna.se erbjuder interaktiva utbildningar för branschen (hotell, restaurang, café, nattklubb och bar). Genom våra interaktiva utbildningar ser du till att alltid ha den senaste kunskapen inom alkohollagsområdet, personalfrågor samt hygien.

Listing

Majola RestaurangKonsult bemannar, rekryterar och erbjuder konsultation mot hotell och restaurangbranschen. Tillsammans har vi mångårig erfarenhet och har under åren arbetat upp ett stort nätverk av riktigt skicklig restaurangpersonal.

Listing

Kock.in grundades 2008 av oss, tre goda vänner; Tobbe, Claes och Johannes. Vi har en lång historia tillsammans där vi arbetat sida vid sida i köket många år. Hösten 2008 tog vi slutligen steget och startade ett företag tillsammans.

Listing

RestaurangAssistans eller ”RA” som de flesta säger, startades år 1999 i Stockholm utav ägarna James Lorentzon och Jesper Grape, kock respektive bartender i grunden.

Listing

Krogdirekt är krögarens kompis och bildades för att ge verksamma inom restaurangbranschen rätt förutsättningar att konkurrera på sunda villkor. Kärnan är lojalitet och förtroende mellan medlemmarna och Krogdirekt.

Martin & Servera logga

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi möter våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service.

Svensk Livsmedelskvalité logga

Vi har sedan starten 2005 hjälpt många olika typer av verksamheter över hela landet att uppfylla lagstiftningens krav och att arbeta på ett livsmedelshygieniskt säkert sätt. Detta har vi åstadkommit genom att ta fram verksamhetsanpassade egenkontrollprogram, utbilda personalen och ge råd och stöd för det praktiska arbetet.

Monteriva logga

Monteriva startades 1994 med målsättning att föra ut den italienska kaffetraditionen. Vi har varit en del i den fantastiska utvecklingen av café- och kaffekulturen. Från en slät kopp kaffe då till en kaffemeny som snart täcker hela väggen. För oss står kaffeupplevelsen i centrum, att ni och era kunder får njuta av perfekt espresso.

Alkoholutbildarna logga

Vi på Alkoholutbildarna hjälper dig med allt du kan tänkas behöva för att starta och driva din restaurangverksamhet. Oavsett om du behöver hjälp med serveringstillstånd, få utbildning i livsmedelshantering eller vill öka din verksamhets lönsamhet – vi kan restaurangverksamhet!

Eurofins logga

Eurofins är en av världens största nätverk av laboratorier med fler än 61 000 anställda i 59 länder och mer än 940 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.   Vi utgör det personliga och kompetenta alternativet och […]

Restaurangutbildarna logga

Restaurangutbildarna.se ägs och drivs av Interactive Education i Stockholm AB. Vi har marknadens äldsta utbildning i serveringstillstånd. Restaurangutbildarna erbjuder marknadens bästa utbildning i serveringstillstånd. Vi har sedan start utbildat över 2000 nöjda krögare med mycket goda resultat.

Listing

Hos oss hittar du Sveriges bästa kurser inom vin och dryck. Vi har Sommelierutbildningar i flera olika städer, kortare kurser för privatpersoner och även avancerade kurser med ett internationellt perspektiv.

Diversey logga

Diverseys mål är att skydda och ta hand om människor varje dag. Diversey har alltid varit och kommer alltid att vara en pionjär som arbetar för människors välbefinnande. Vi strävar hela tiden efter att leverera nytänkande revolutionerande rengörings- och hygienteknik som ger total trygghet till våra kunder inom alla globala branschsektorer.    Dessa inkluderar: fastighetsförvaltning, […]

Krogvis_logga

Målet med KrogVis är att det skall finnas bra utbildningar för alla som arbetar på restaurang med fokus på drycker, service och försäljning men även alkohollag och restaurangekonomi.

Vi erbjuder allt från kortare grundkurser till fördjupningskurser allt för att ge kunskap och trygghet för personal och bra upplevelse för gästen.