Vegetariskt - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
nedladdning

Handla direkt från producent. Nästan. När andra går framåt går vi bakåt. Vi har tagit grossist-verksamheten tillbaka dit den var för 15 år sedan – en distributör åt producenter. Vi levererar matvaror till storkök. Punkt. (Jo, just det – allt sker med super-effektiv e-handel.)
Är du en kock, kökschef, inköpsansvarig, caféägare eller barchef? Då vet du förmodligen vad du behöver och när du behöver det. Vi ser till att du får det snabbt och till ett rimligt pris.

Menigo logga

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till din verksamhet. Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök. Våra säljare, produktspecialister och köksmästare hjälper dig med det mesta för att din kundupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt.

Findus logga

Vi gör livet bättre med god och bra mat. Findus Sverige är marknadsledande inom frysta grönsaker, fisk och lagade rätter i Sverige. I mitten på 40-talet skapade Findus inte bara mathistoria utan även språkhistoria i och med introduktionen av benämningen “djupfryst” i Sverige.

Meal Makers logga

Meal Makers är verktyget som gör skillnad på riktigt, den nya vägen till marknaden om du så vill! Varför krångla till det? Med hållbarhet och miljö i fokus erbjuder Meal Makers producerande och importerande företag att på ett supereffektivt sätt avsätta partier av livsmedel, dryck och utrustning, som på grund av korta datum eller andra avvikelser från specifikation inte kan säljas via befintliga kanaler. Vi är samarbetspartnern, inte pekpinnen, och tillsammans kan vi göra skillnad!

Listing

Johan i Hallen & Bergfalk är specialisten som erbjuder ett omsorgsfullt urval av kött, fisk och skaldjur till restauranger och butiker. Varje dag skär vi fisk och detaljstyckar och förädlar kött efter våra kunders behov.

Dafgårds logga

Det som började redan 1937 hemma hos Gunnar Dafgård är idag ett modernt storföretag med kunder över hela världen och ett gediget matkunnande. Dafgårds är ett familjeföretag i tredje generationen, som så småning om ska lämnas över till nästkommande led. Därför känns det naturligt och rätt att ta ansvar för miljön i allt vi gör. Ända från starten har hållbarhet varit en självklar del av vårt sätt att arbeta.

Listing

Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 16 lokala lager och ett nära samarbete med Keges på Gotland.

Fontana logga

När vi hämtade fetaosten och olivoljan från Grekland på 1980-talet var det för att vi ville dela med oss av det grekiska köket till Sverige. Precis som då är det matglädjen och passionen för mat som driver oss framåt. Även om vi redan har lyckats med att introducera många nya smaker i det svenska köket är vi långt ifrån klara med vår matmission. Nya smakupplevelser ligger alltid och puttrar i en gryta någonstans i världen, och som de smaksökare vi är kommer vi garanterat att leta upp dem.

Martin & Servera logga

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi möter våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service.

Scan logga

I över 100 år har Scan varit Sveriges kött- och charkuterimästare. Under den här tiden har det hunnit hända mycket, men många traditioner och kunskaper är vi stolta över att föra vidare. Idag är vi ett mångsidigt livsmedelsföretag med både köttbaserade och vegetariska produkter i vårt sortiment. Vår idé är mycket enkel, vi tror på bra mat från svenska gårdar.