Vitt vin - FoodFriends
Visa mer
Återställ filter
Listing

We & Wine är en svensk privatägd företagsgruppering som importerar, marknadsför och säljer alkoholhaltiga drycker på den svenska marknaden, såväl genom Systembolaget som till restaurangkunder.Vi nöjer oss inte med att vara en importör och en varumärkesbyggare.

Listing

Det kanske låter pretentiöst, men enligt oss är vin mer än bara vin – det är en hel värld av kultur, innovation, arv och historia. På Johan Lidby Vinhandel ser vi det som vår främsta uppgift att inspirera och väcka människors lust att upptäcka nya, karaktärsfulla drycker.

Listing

Vingruppen i Norden består av fem importörer – Vinunic, Wineworld, the Wineagency, Valid Wines och Quaffable Wines. Tillsammans har vi ett av branschens bredaste sortiment och vi delar alla samma passion och engagemang för produkterna och dess producenter.

Listing

Bibendum är en modern och ledande importör av alkoholhaltiga drycker. Vår portfölj innehåller ett imponerande sortiment med vin, öl och spritdrycker av hög och jämn kvalitet.

Listing

Lively Wines är synonymt med livfull, pigg, alert och vital. Det är precis det vi vill förmedla till våra kunder, producenter och vänner. Med nyfikenhet, passion och kunskap vill vi på Lively Wines leverera en större dryckesupplevelse oavsett prisläge.