FoodFriends

FERA har flyttat ut, in kommer EMP

För ett tag sedan blev det känt att Fera lämnar Claridges i London. Sedan dess har det skvallrats och smusslats om vet som skall ta över den anrika lokalen. Nu har det dock bekräftats och det blir duon som ligger bakom Eleven Madison Park i NYC, inga mindre är Daniel Humm och Will Guidara. Den nya restaurangen kommer få namnet Davies & Brook efter de två gator som möts på den adress hotellet ligger. Och även om en enklare meny än vad som serveras på EMP är utlovad är ändå förväntningarna skyhöga.

Detta är första gången duon ger sig på ett projekt utanför USA, men efter att ha testat i the Hamptons i somras och med sin pop-up i Aspen just nu, känner man sig hungrig efter mer. Även expanderingen av the Nomad i New York samt satsningar i Las Vegas och LA har gjort att man tydligen känner sig redo.

Davies & Brooks kommer inte servera avsmakningsmenyer som många säkert hade väntat sig, utan istället satsar man på en tvårättersmeny till lunch och en trerättersmeny på kvällstid. Enligt Daniel Humm som är kocken i duon så skall man fortsätta med Feras filosofi med hög klass på mat och atmosfär.

#Make It Nice

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!