FoodFriends

VÄRLDEN – Chang is back!

För alla er David Chang fans därute står det nu klart att hans hyllade mat-dokumentär-serie, ”ugly delicious” kommer till Netflix med en andra säsong.
För er som inte ännu har upptäckt en fantastisk serie av en ännu mera fantastisk mat ikon, föreslår vi att ni genast uppdaterar er.

David Changs restaurang Momofuku Ko i New York fick 2009 två stjärnor i Guide Michelin, och idag finns han representerad i Washington, Toronto och Sydney tillsammans med flera ställen i NY. Han har skapat, regisserat och medverkat i sin egen serie ”ugly deliciuos”, som enligt vissa är en av dom bästa matrelaterade dokumentära serier som visats. Tillsammans med David Changs ibland konfronterande intervjustil och att man ger tittarna en glimt in i framtiden gällande mat-trender gör serien fängslande och intressant. Fokus läggs också på vikten att samlas kring middagsbordet samt gemenskapen i köket. Netflix har inte bekräftat ett startdatum men antyder att serien antagligen skall sändas under mitten eller slutet av 2019.

 

David Chang Announces “Ugly Delicious” Will Return for a Second Season
Food&Wine

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!