FoodFriends

Lucka 6 – Statistik

Vår målsättning är alltid att vi ska utveckla systemet på ett sådant sätt att funktionerna är lätta att hitta för dem som söker dem. Samtidigt vill vi inte att det ständigt ska dyka upp nya knappar så att man plötsligt inte känner igen sig när man är mitt i service. Ibland händer det dock att vi lägger till nya funktioner som inte framgår direkt. Statistiken som vi har tagit fram för respektive sittning är ett exempel på detta.

För er som gillar att grotta ner er i statistik kan ni nu enkelt få fram statstik kring vilken sittning ni vill. Börja med att gå till det datum som ni vill få fram statistik om. Sedan klickar ni på måltiden (någon av knapparna högst upp till vänster som visar hur många gäster ni har på respektive måltid). Den måltid som är aktiv har ljusare bakgrund. Ni kan nu högerklicka på den aktiva måltiden då kommer statistiken att komma fram.

Här ser ni först alla bokningar uppdelat på varje kvart och huruvida de har anlänt eller ej. I rutan under kan ni se alla bokningar uppdelat på sällskapsstorlek. Längst ned ser ni samma bokningar, nu uppdelade efter vilken måltid som ni har angett för respektive bokning.

Peder Dinkelspiel

Add comment

Arkiv

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att knyta nya kontakter.