FoodFriends

Det Blåser Italienska Vindar på Djurgården – Pop House öppnar The Bakery

På torsdag får alla Italien frälsta en ny destination att besöka. Det är Pop-House koncernen som lanserar The Bakery. Lokalen har både renoverats och fått ny inredning och på den nya menyn hittar man riktiga italienska pärlor som Chark, Arancini och nygräddade Italienska Pizzor. Dessa kombineras med italienska kvalitetsviner från små producenter.

För regi och det koncept står Pop-House nya chef för Food & Beverage Anna-Viola Edman. Med tidigare arbetsplatser som Fotografiska och Bistro Capitol kan vi vänta oss hög standard på både mat och dryck och Anna-Viola Edman säger själv att,

Alla ska känna sig välkomna på The Bakery, även barnfamiljerna som besöker Gröna Lund eller ABBA-muséet. Idag vill alla äta kvalitetsmat med bra råvaror utan galen prislapp och nu kan man göra det på The Bakery på Djurgården.

Riktigt nyfikna gäster har märkt att The Bakery redan har smygöppnat på helgerna, men från och med nu på torsdag den 30 maj alltså kan man slå sig ner på den grönskande uteserveringen från kl 11.00 alla dagar i veckan.

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!