FoodFriends

Även på hemmaplan finns härlig kreativitet!

Även på hemmaplan så har ser vi massa fina initiativ. Thatsup.se rapporterar om restaurang Sue Ellen som hjälper de äldre med mat. Förra veckan rapporterade sajten att Sue Ellen, som ligger på Tulegatan i Vasastan, Stockholm vill hjälpa till, och de gör man alltså genom erbjuda mat för avhämtning för endast 45:- Sue Ellen lagar både lunch och middag och erbjudandet riktar sig främst mot de pensionärer som bor i närheten. Restaurangen ser detta som ett bra alternativ för, äldre som är ansedda som en riskgrupp inte skall behöva gå till matbutiker eller restauranger. Sue Ellen vill att man ringer in sin beställning och sedan möter personalen gästen utanför restaurangen för att lämna den färdigpackade påsen med maten. Menyn finns på deras hemsida.

Det finns även alternativ för de törstiga. Hembarskonceptet Treat agerar ambulerande bar som är bokningsbar för servering hem till dig. Under mars och april månad erbjuds dessutom gratis hemkörning, rapporterar Nöjesguiden.se. Du betalar endast för det du dricker eller äter.

Martin Krieg som står bakom konceptet och är grundare säger i en intervju;
– Vi vill att upplevelsen kring baren ska vara så nära en krogupplevelse som möjligt. Det enda du som bokare behöver göra är att berätta för oss vart ni ska vara, när baren ska öppna och bestämma vilken meny du vill ha, vi sköter resten. Vi kommer med personal, baren och råvarorna, sen riggar vi upp och börjar skaka cocktails.

 Vill du veta mer kolla in treat.se

Väldigt kul att alla roliga initiativ. Keep up the good work, säger vi på FoodFriends.

 

Marcus Tenggren

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!