Ny hemsida med bokning och meny integrerad? - FoodFriends

Ny hemsida med bokning och meny integrerad?

 

En snygg och funktionell hemsida är lika viktig som kvaliteten på maten och servicen. Vår webblösning är enkel att använda och kostnadseffektiv, erbjuder en skräddarsydd design, löpande hantering och är integrerad med både bokning och meny. Det betyder att hemsidan alltid är uppdaterad!

Standardpaket 199 kr per månad: Idealisk för nya eller mindre restauranger som söker en kostnadseffektiv, ändå professionell närvaro online. För en låg månadskostnad får du en stilren, användarvänlig hemsida som lockar kunder och speglar din restaurangs atmosfär.

Premiumpaket för 799 kr per månad: För den som önskar mer, erbjuder vårt premiumalternativ en helt anpassad lösning. Detta är perfekt för etablerade restauranger som vill framhäva sin unika identitet och skapa en oöverträffad onlineupplevelse för sina gäster.

Löpande hantering ingår i alla paket

Slipp oroas för tekniska detaljer som hosting och säkerhetsuppdateringar. Vi hanterar allt detta åt dig, så att du kan fokusera på det du gör bäst – att skapa enastående matupplevelser.

Integrerad bokning och meny unikt för vår lösning

En av de mest unika aspekterna med vår tjänst är integrationen av din restaurangs bokning och meny direkt i hemsidan. Detta betyder att din meny och bokningstjänster alltid är uppdaterade, vilket ger en smidig och effektiv upplevelse för dina kunder.

Ökad synlighet och tillväxt

En väldesignad hemsida ökar inte bara din restaurangs synlighet online utan fungerar också som en kraftfull marknadsföringsverktyg. Genom att välja vår lösning kan du förvänta dig ökad trafik till både din hemsida och din restaurang.

I ett konkurrensutsatt landskap kan rätt webblösning vara avgörande för framgången. Välj oss för en bekymmersfri, kostnadseffektiv och högkvalitativ lösning som hjälper din restaurang att inte bara överleva, men blomstra i den digitala världen.

Om du vill veta mer kan du läsa mer på https://bokabord.site eller höra av dig till [email protected]