Ta extra hand om missnöjd gäst - FoodFriends

Ta extra hand om missnöjd gäst

Ni använder väl vår inbyggda NPS tjänst, där ni får feedback från gästerna vad de tyckte om besöket? Om inte aktivera den i vår App Store eller hör av er till supporten så aktiverar vi tjänsten? Med gästregler kan ni lägga till så att om en gäst som har gett ett lågt betyg vid senaste besök exempelvis kan få en tag “Attention” som gör att man anstränger sig lite extra.

Om ni inte redan använder NPS så kan ni aktivera den i admin under “Övrigt” och sedan Kundundersökning” eftersom det här är en variant av kundundersökning som kan skickas ut till gäster. Hör annars av er till supporten för att få igång tjänsten.

  1. Klicka på “Gäster” i vänstermenyn
  2. Gå till fliken “Gästregler”
  3. Skapa en ny regel
  4. Under “Förutsättning” ange “NPS resultat på gästen” och sedan “är mindre än” så kan du sedan sätta den siffra du tycker är relevant för att det ska anses vara en låg NPS. Enligt NPS är allt under 7 ansett som dåligt.
  5. Under “Aktivitet” lägger du sedan till “Lägg till bokningstagg” och sedan kanske du döper den till “Låg NPS” (eller kanske auto-stammis) för att skilja dem på dem som ni sätter manuellt.

Nu kommer det att finnas en tagg på gästen nästa gång denne bokar. Här ges en stark indikation att vara lite extra uppmärksam eftersom det förra besöket inte levde upp till gästens förväntningar.