FoodFriends

Urban Deli pop-up på Hemköp Torsplan

Urban Deli utökar sitt samarbete med Hemköp med pop-up. Premiären blir redan 3 och 4 april och förutom ett utökat utbud kommer personal från Urban Deli finnas på plats för att möta kunderna, dela med sig av matlagningstips och rekommendera rätter. 

Från klockan 16.00 fredag den 3 april finns Urban Deli på plats på Hemköp Torsplan och därefter under butikens öppettider.

Att kunna erbjuda ett restaurangnära sortiment med mat lagad från grunden av Urban Delis kockar skapar mervärde för våra kunder. Som att äta på restaurang hemma helt enkelt. Vi är förväntansfulla inför samarbetet, säger Andreas Wehler, butikschef Hemköp Torsplan.

Förutom samarbetet med Hemköp har Urban Deli utökat sitt utbud i sin webbutik samt erbjuder take-away från sina restaurangkök.

Vi vill göra matlivet enklare, godare och roligare och ser ett värde i att kunna erbjuda konsumenten vår mat även på andra ställen än våra egna restauranger och butiker och göra våra produkter tillgängliga för fler, säger Dan Jacobson, vd för Urban Deli.

 

Sofie

Redaktör

Följ oss

Var inte blyg, följ oss i sociala medier. Vi älskar att möta nya människor!