Urban Delis Stockholmsveckor - FoodFriends

Urban Delis Stockholmsveckor

Förra årets hyllningssuccé till Stockholm blir ett återkommande inslag hos Urban Deli. Under tre veckor fylls butikshyllor och restauranger med noga utvalt närproducerat sortiment av mat, dryck och underhållning med start 3 mars. 

– Närhet är en viktig del av vår hållbarhetsprofil. Vi jobbar med många härliga leverantörer och producenter i vårt närområde och vill gärna lyfta dem och deras arbete för god och hållbar mat som transporterats kortare väg, säger Sibel Wolff, marknadschef på Urban Deli.

Urban Deli berättar om höjdpunkter du inte får missa under årets Stockholmsveckor:

Klassiska Stockholmsprodukter på menyn

Vissa rätter och råvaror byts ut mot lokalproducerade Stockholmsfavoriter på restauranger och barer runt om i staden. Missa inte tunnbrödsrulle med Stockholmare och Wallenbergare.

Hyllningsdrinkar till Stockholmsikoner 

Prova nykomponerade cocktails som hyllning av legenderna Ingrid Bergman, Greta Garbo och Monica Zetterlund. Dessutom kan du prova alkoholfria öl i Sickla tillsammans med Sigtuna Napa eller Stockholms-AW med DJs på alla Urban Deli fredagar mellan klockan 16.00 och 20.00.

Stockholmsquiz på Nytorget

Alla älskar en kul quiz-kväll! Förra årets uppskattade quizledare Leo.B återkommer med Mikaela Khan för årets upplaga av musikquiz med garanterad stockholmskoppling och avslutar i DJ-båset, två lördagar 14 och 28 mars.

Bonus!

Missa inte heller ölprovning med arkeologiska fynd på Sveavägen eller Music & Beer Pairing på Höjden tillsammans med Sigtuna Brygghus. Hela programmet för mars hittar du här: https://www.urbandeli.org/blog/erbjudande/stockholmsveckor/